Uprava i nadzorni odbor

Danijela Poljak
Direktorica Društva
 
Danijela Poljak diplomirala je 2006. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te 2010. godine na istom fakultetu završava poslijediplomski specijalistički studij.
Završila je program stručnog usavršavanja Upravljanje i procjena vrijednosti nekretnina te položila ispit za ovlaštenog agenta posredovanja u prometu nekretnina. Aktivna je u Hrvatskoj gospodarskog komori kao član predsjedništva Udruženja poslovanja nekretninama, član Komisije za pritužbe Udruženja poslovanja nekretninama i član Vijeća Udruženja investiranja i poslovanja nekretninama.
Gotovo cijelo poslovno iskustvo stekla je u tvrtkama koje se bave nekretninama, a kao stručnjak surađivala je na raznim hrvatskim i međunarodnim konferencijama kao predavač i moderator.
Prije dolaska u HPB-nekretnine radila je u HŽ Infrastrukturi na radnom mjestu direktorice Sektora nekretnina i konzultanta Uprave.
U rujnu 2019. godine pridružila se HPB-nekretninama kao zamjenica direktorice Društva, a u prosincu 2020. godine preuzela je funkciju direktorice Društva.
Danijela Poljak

Nadzorni odbor

Nadzorni odbor
  • David Tomašek – predsjednik Nadzornog odbora
  • Vedrana Čulo Gusić – zamjenik predsjednika Nadzornog odbora
  • Danijel Grubiša – član Nadzornog odbora